Något som alla vet är att den svenska sommaren gör att svensken i gemen blir mera villiga att kosta på sig olika saker. Tänk dig själv att du jobbat hela året och sparat ihop pengar för att göra något kul på din ledighet. En del åker förstås utomlands, men massor av svenskar stannar kvar i Sverige under sommaren. En del av dessa kommer också att ta tag i det som de annars inte hunnit med, medan andra ägnar sig åt shopping eller att köpa de tjänster som de anser sig behöva.

Med anledning av detta kommer du som redan driver eller funderar på att driva försäljning eller ett tjänsteföretag mot privatpersoner, vara den som har möjligheterna att expandera eller få en bra start på företaget. I det fallet vill vi gärna vara med och hjälpa dig, precis som vi tidigare lyckats med hos över 25 företag som vistats i våra lokaler. Ditt bästa val kommer då att vara Farthallarna i Mora. Vi ger dig liksom lite mera än andra under denna tid och även resten av året.

Teckna hyresavtal i 6 månader och betala bara för 5

Nu har du som vet att du är fokuserad på vad du gör eller vill göra chansen att teckna ett bra hyresavtal av kontorslokal inför sommaren 2018. Just nu erbjuder vi på Farthallarna dig som tecknar ett hyresavtal på minst 6 månader, 1 månad gratis. Detta betyder att du betalar för 6 månader med driver din verksamhet i 7 månader utan extra kostnader. Vi bjuder på en månadshyra gratis till alla nya hyresgäster som tecknar hyresavtal innan 25 maj 2018.

Maila martin@farthallarna.se för mer information.

Kategorier: Allt