När du själv hyr egna lokaler kommer du att vara den som får tänka på allt själv. Här kommer det att finnas en lokalhyra samt räkning för el, telefon och Internet. Du kommer också vara den som måste köpa all den dyra utrustningen som behövs för att driva ett företag på egen hand. När du hyr företagets lokaler hos Farthallarna kommer allt detta att ingå. Här kommer du bara att få en räkning på hela kalaset, som i de flesta fall kommer att vara mycket mindre än det du kan åstadkomma på egen hand.

Dessa generella hyresvillkor gäller för hyra av kontorshotell:

  • Du som hyr måste ha ett registrerat företag innan du ingår ett hyreskontrakt. Här räknas enskild firma, handelsbolag, aktiebolag samt kommanditbolag som godkända firmor som kan registrera hyreskontrakt hos Farthallarna.
  • Vid tecknande av kontrakt kommer en deposition på 2 månadshyror att tas, samt hyran för första månaden som företaget kommer att utnyttja sina lokaler.
  • Inga långa kontrakt. När du hyr dina lokaler hos farthallarna, så kommer du aldrig att behöva binda upp dig i långa kontrakt som annars är vanligt rörande företagets lokaler. Här kommer alla som hyr sina lokaler endast att ha 3 månaders uppsägningstid.
  • Du som tecknar hyresavtal hos oss via en enskild firma, måste vara minst 18 år fyllda. Med förälders samtecknande kan hyresavtal göras med företagsägare av enskild firma som fyllt 16 år.

Du ser snabbt fördelarna med kontorshotellet Farthallarna

Som du snabbt har sett finns det inga krångliga regler för dig och ditt företag när du vill hyra kontorshotell hos oss på Farthallarna. Helt enkelt kan det istället vara så att du minskar din kostnadseffektivitet om du inte gör detta. Kontakta oss redan idag för att få mera information och se våra moderna lokaler på plats tillsammans med en trevlig och hjälpsam värd.