Våra lokaler härstammar sedan 1940-talet och ägdes på den tid av Sveriges Järnvägar. Idag har vi gjort om den gamla fastigheten till ett modernt, industriellt kontorshotell där ett dussin företag huserar.

farthallarna inomhus

Byggnaden består av flera rum samt ett öppet kontorslandskap. Vi har fyra mötesrum i olika storlekar som finns att tillgå.

Här finner du lokaler för alla kontorsbaserade företag

Här får du och dina anställda en komplett lösning som bidrar till höga resultat och kostnadseffektivitet. Genom att hyra företagets lokaler i ett kontorshotell slipper du många av de långa och ibland kostsamma kontrakten för lokaler som tynger många småföretagare. Dessutom får du tillgång till allt som ett mindre företag kan behöva, men inte alltid vill hyra på permanent basis.

Förutom den, eller de lokaler du hyr, så kommer du alltid att ha en vass verktygslåda med många förmåner genom att hyra lokaler för ditt företag hos oss. Nedan ser du vad som ingår, förutom kontorlokal, i alla hyreskontrakt.

  • Kraftfull Internetuppkoppling: Alla våra lokaler är naturligtvis utrustade med en kraftfull bredbandsuppkoppling. Här ingår 100 Mbit Internet samt att du alltid har möjligheten att välja uppkoppling via kabel eller trådlös WiFi när detta är ditt önskemål.
  • Fast telefon: Idag är det mycket tal om att alla samtal görs via mobiler eller surfplattor. Dock är det på det viset att ett företag som saknar fast telefon ibland ses mindre seriöst än andra som har detta som alternativ för sina kunder och klienter. Här på Farthallarna ser vi alltid till att du som hyr hos oss ger ett seriöst intryck på dina kunder.
  • Möteslokaler: Ibland är det viktigt även för ett mindre företag att kunna ta emot besök. I det fallet brukar detta inte passa på kontoret där det ibland kan bli stökigt. När du hyr ditt företags lokaler hos Farthallarna, kommer du alltid att ha tillgång till rena, moderna och fullt utrustade möteslokaler.
  • Toaletter och gemensamhetsutrymmen: Naturligtvis kommer det också att finnas rena och påfyllda toaletter, samt ett stort kök med plats att laga mat samt med bord för att kunna ta sina lunchraster och pausar i arbetet.
  • Daglig städning: Du som hyr dina lokaler hos oss kommer också alltid att få daglig städning av dina hyrda lokaler, såväl som att alla möteslokaler, gemensamhetslokaler och toaletter också städas på daglig basis.

Du kan hyra två olika typer av kontorslokaler

Som företagare är det bra att alltid ha ett val när det gäller hyra av lokaler. Kanske blir du den som börjar med vårt Kontorshotell Standard för att sedan expandera din verksamhet till Kontorshotell Exklusiv. Vi har 5 Kontorshotell Standard och 4 Kontorshotell Exklusiv.

Kontorshotell Standard

Detta val av kontorshotell är för dig som just har startat din verksamhet och driver denna själv eller med en till två anställda. Här kommer du att få ett kontorsrum på 20 kvm med fönster och värme samt luftkonditionering. Är det så att du drivit ditt företag i hemmet eller är nyföretagare kommer detta att vara ett mycket bra och kostnadseffektivt val för dig och ditt företag.

Kontorshotell Exklusiv

När du är den som behöver lite mera plats rörande din verksamhet eller är den som lyckats med att expandera från en till två anställda upp till tre eller flera, kommer detta att vara valet för dig och ditt företag. Här får du ett kontor med två rum med totalt 35 kvadratmeter kontorsyta. Även i detta val är kontoren försedda med fönster, värme och luftkonditionering. Valet för dig som växt ur vårt mindre kontor, eller du som redan har en fungerande verksamhet och behöver expandera.